Konferencelabels - Uden tryk

Vi fletter, og vi trykker
Lad os gøre arbejdet for dig. Vi fletter de oplysninger, du ønsker at få på dine labels, f.eks. navn, titel og firma, ind i dit design, og trykker alle labels for dig. Det eneste du behøver at gøre, er at uploade dit design i en trykklar PDF-fil med 1 side, som måler 35 x 68 mm, samt en excel-fil med alle de oplysninger, du ønsker at få trykt på dine labels. Du finder alt, hvad du skal bruge, under fanen skabeloner.

Vi trykker
Vi trykker efter dit design. Du kan vælge at sende os en trykklar PDF-fil på fx 200 sider med logo og navne på alle deltagere. Eller vi kan farvetrykke mange af den samme label, fx hvid label med dit logo, som du selv efterfølgende kan påtrykke navn (kun inkjet-printer, ikke laserprinter).

Uanset om det er en trykklar PDF-fil med 200 sider med forskellige navne, eller 1 side med ét logo, der skal trykkes mange gange, så skal hver side måle 35 x 68 mm, som svare til 1 label pr. side.

Blanke labels
Du kan også spare penge og bestille helt blanke labels,
med hverken fletning af oplysninger eller tryk. Så kan du
selv printe på dem ved hjælp af print selv-skabelonen,
som du finder under fanen skabeloner (kun inkjet-printer,
ikke laserprinter).

Alt er muligt
Har du spørgsmål, eller finder du ikke det, du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på info@lasertryk.dk eller tlf. 87 303 303.